Over ons

Hallo, Mijn naam is Marlous Tepper en sinds mei 2015 ben ik begonnen met Trimsalon Dierbaar. Vanaf 2004 ben ik werkzaam als paraveterinair dierenartsassistente waarbij ik mij vanaf 2009 ben gaan specialiseren in het scheren van katten zonder narcose. Veel katten gingen onder narcose voor een scheer of kam beurt, terwijl uit ervaring blijkt dat met een rustige en zelfverzekerde aanpak het mogelijk is om bijna elke kat zonder narcose te behandelen. Lees hierover meer onder het kopje specialisatie.

Al gauw kwam de vraag van klanten of ik ook “onhandelbare” honden en “wilde” konijnen kon behandelen, omdat ze bij geen trimmer meer welkom waren. Omdat meestal de eigenaar bang is dat hun dier zich dusdanig slecht gedraagt, durven ze  moeilijk om hulp te vragen, waardoor een goede vachtverzorging niet gedaan wordt. Bij mij mag de eigenaar altijd meekijken, zodat ze kunnen zien hoe rustig de behandeling verloopt, waardoor de eigenaar er steeds minder tegen op ziet om te komen, en de vacht makkelijker bijgehouden kan worden.

Visie:

Trimsalon Dierbaar is een trimsalon waar elk dier welkom is, waarbij op een rustige manier in goed overleg met de klant een passende vachtbehandeling gestart kan worden, zonder stress voor dier en eigenaar.

De trimster:

Marlous Tepper

IMG-20150606-WA0003

Beveiliging:

Bassie

Back up Beveiliging:

Guido

 

 

 

Adres

Bel voor een afspraak:  06-11306220

Landbouwstraat 10

9648 GB Wildervank

trimsalon@trimsalondierbaar.nl